1. Potriviti cuptorul la 220 de grade. Taiati dovlecelul bucati maricele si scoateti semintele. Puneti-i in tava cu miezul in sus, alaturi de ceapa si stropiti cu putin ulei.
2. Presarati praf de chilli, apoi asezati crengutele de oregano printre legume. Potriviti de sare si piper. Coaceti in cuptor pentru 40-50 de minute, pana cand legumele sunt moi si rumenite.
3. Puneti rosiile printre legumele din tava si presarati cubuletele de branza. Dati din nou tava la cuptor pentru 10 minute, pana ce branza incepe sa se topeasca usor. Stropiti cu inca putin ulei, daca doriti.
1 kg dovlecei/zucchini
1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi
3 linguri ulei de masline
1 lingurita praf de chilli
4 fire de oregano
sare si piper negru proaspat macinat
200 g rosii cherry, taiate pe jumatate
100 g branza de capra, taiata cubulete
Adaugă comentariu