Home » Mâncăruri » Dovlecei crocanti cu parmesan
Mâncăruri

Dovlecei crocanti cu parmesan

  1. Pregătește o tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei de măsline.
  2. Preâncălzește cuptorul la 250 grade.
  3. Feliază dovleceii rondele sau baghete. 
  4. Condimentează dovleceii cu sare, piper și praf de usturoi.
  5. Bateți oul și tunați-l peste dovlecei, împreună cu uleiul de măsline pentru a acoperi toaate bucățile.
  6. Într-o altă tavă presărați pesmetul și parmesanul.
  7. Treceți dovleceii prin pesmet, apoi asezați-i în tava tapetată.
  8. Introduceți tava în cuptor pentru 25 minute sau până când dovleceii devin crocanți.
  9. Serviți cu sos de iaurt.

  Credit Foto: Fotolia/ sarsmis

Poza principala

dovlecei_cu_parmesan.jpg

  • 2 dovlecei sau zucchini
  • un sfert linguriță sare
  • un sfert linguriță piper
  • jumătate linguriță pudră de usturoi
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ou
  • 45 grame
  • 50 g parmesan

 

Dovlecei crocanți fără prăjeală. O gustare sănătoasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE