- Pregătește o tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei de măsline.
- Preâncălzește cuptorul la 250 grade.
- Feliază dovleceii rondele sau baghete.
- Condimentează dovleceii cu sare, piper și praf de usturoi.
- Bateți oul și tunați-l peste dovlecei, împreună cu uleiul de măsline pentru a acoperi toaate bucățile.
- Într-o altă tavă presărați pesmetul și parmesanul.
- Treceți dovleceii prin pesmet, apoi asezați-i în tava tapetată.
- Introduceți tava în cuptor pentru 25 minute sau până când dovleceii devin crocanți.
- Serviți cu sos de iaurt.
Credit Foto: Fotolia/ sarsmis
Poza principala
- 2 dovlecei sau zucchini
- un sfert linguriță sare
- un sfert linguriță piper
- jumătate linguriță pudră de usturoi
- 1 lingură ulei măsline
- 1 ou
- 45 grame
- 50 g parmesan
Dovlecei crocanți fără prăjeală. O gustare sănătoasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu