1. Speli dovleceii, îi tai rondele subţiri, îi sărezi și-i pui la scurs. Din unt, făină și 3 linguri cu iaurt, faci un sos alb. Pui mărar.
2. Adaugi brânza. Sărezi după gust, mai lași pe foc 5 minute. Într-un vas uns cu unt, așezi un strat de dovlecei, apoi umplutura.
3. Întinzi umplutura bine, apoi pui din nou rondele de dovlecei. Așezate ușor, una peste alta.
4. Deasupra, torni restul de iaurt bătut cu unt și presari cașcavalul. Lași la cuptor 25 de minute.
Poza principala
Galerie foto
4 dovlecei
170 g urdă
170 g caş dulce
170 g brânză telemea
2 linguri cu făină
1 legătură de mărar
1 lingură cu unt
100 g caşcaval ras , de oaie
5 linguri cu iaurt
2 ouă
Un preparat gustos, cu puține calorii, de care te poți bucura la orice masă fără să-ți faci griji pentru siluetă.
Numar de portii
4
Calorii
124
Facebook Comments
Adaugă comentariu