Revista Practic în bucătărie

Dovlecei la cuptor cu chorizo

1. Potriviti cuptorul la 200 de grade. Taiati dovleceii in felii oblice, taind diagonal pe lungimea lor. Dati-le in ulei pe ambele parti si puneti-le pe hartie de copt.

2. Aranjati feliile de chorizo deasupra dovleceilor feliati.

3. Presarati semintele de chimion si dovleac si adaugati inca putin ulei. Gatiti in cuptor pentru 30 de minute pana cand dovlecelul se inmoaie si chorizo-ul devine crocant.

Poza principala

rexfeatures_716007g_mica.jpg

4 dovlecei medii
2 linguri ulei de masline
70 g de carnati chorizo subtiri
2 linguri de seminte de dovleac
1 lingurita seminte de chimion

Gustos, tare gustos. Puteti presara si cascaval ras pe deasupra, pentru un plus de savoare.
Numar de portii
4
Calorii
161
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE