- Tăiați roșiile în jumătate și așezați-le într-un vas termorezistent.
- Stropiți-le cu ulei de măsline, 2 linguri de zahăr și un praf de sare.
- Coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 150 de grade pentru 50 de minute.
- Tăiați dovleceii rondele subțiri.
- Treceți feliile de dovlecel prin ou bătut, apoi prin mălai și prăjiți în ulei încins până când se rumenesc.
- Scoateți dovleceii pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
- Serviți dovleceii alături de roșiile la cuptor, ușor caramelizate.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 4 dovlecei
- 2 ouă
- 250 g roșii cherry
- 1 mână busuioc proaspăt
- zahăr
- mălai
- ulei măsline
- sare
Această rețetă poate înlocui cu succes o gustare târzie. Puteți înlocui roșiile cu sosul preferat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu