Dovlecei prajiti cu rosii

  1. Tăiați roșiile în jumătate și așezați-le într-un vas termorezistent.
  2. Stropiți-le cu ulei de măsline, 2 linguri de zahăr și un praf de sare.
  3. Coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 150 de grade pentru 50 de minute.
  4. Tăiați dovleceii rondele subțiri.
  5. Treceți feliile de dovlecel prin ou bătut, apoi prin mălai și prăjiți în ulei încins până când se rumenesc.
  6. Scoateți dovleceii pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
  7. Serviți dovleceii alături de roșiile la cuptor,  ușor caramelizate. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

dovlecei_prajiti_cu_rosii.jpg

  • 4 dovlecei 
  • 2 ouă
  • 250 g roșii cherry
  • 1 mână busuioc proaspăt
  • zahăr
  • mălai 
  • ulei măsline
  • sare
Această rețetă poate înlocui cu succes o gustare târzie. Puteți înlocui roșiile cu sosul preferat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE