Mod de preparare:
1. Înăbuşă carnea tocată în unt şi amestec-o cu un ou fiert. Adaugă apoi jumătate din ceapă şi mărar, toate tocate mărunt.
2. Adaugă apoi oul crud împreună cu puţină sare şi piper.
3. Dovleceii trebuiesc decojiţi, scobiţi, iar apoi umpluţi cu compoziţia rezultată.
4. Aşezi apoi dovleceii într-o cratiţă unsă cu unt şi îi acoperi cu felii de roşii.
5. Rumeneşte ceapa rămasă în unt şi adaugă apoi miezul de dovlecel şi două roşii tăiate cubuleţe.
6. Toarnă sosul obţinut peste dovlecei, amestecat cu puţină apă, atât cît să fie acoperiţi şi pune totul la cuptor
7. După o jumătate de oră poţi scoate dovleceii, peste care adaugi smântână şi presari mărar tocat.
400 g dovlecei
250 g carne de vitel
2 ouă
3 roşii
80 g unt
100g smântână
1 ceapâ
1 legătură de mărar
sare şi piper
Adaugă comentariu