Mâncăruri

Dovlecei umpluti cu bacon

1. Taie dovleceii în butoiașe și scobește-i ușor doar într-o parte. Păstrează miezul.

2. Călește în foarte puțin unt ceapa și rumenește baconul. Adaugă apoi miezul de la dovlecei, roșia tocate mărunt.

3. Lasă câteva minute până scade amestecul și dă deoparte. Adaugă jumătate din brânză, sfărâmată sau dată pe răzătoare, și ceva verdeață, sare si piper dupa gust. Amestecă.

4. Umple butoiașele de dovlecei cu această compoziție, așază-i într-o tavă și dă-o la cuptorul încins pentru 20-30 de minute sau până se înmoaie ușor dovleceii. Servește-i imediat.

 

Jurubiţe cu vinete

Poza principala

dovlecei_umpluti_fotolia_67085706_subscription_xxl.jpg_c_peredniankina_-_fotolia.com_mica.jpg

2-3 dovlecei

1-2 roșii

200 g brânză

200 g bacon

1 ceapă mică

verdeață 

unt

sare

piper

 

Vinete la cuptor cu parmezan și mozzarella

Ușor de pregătit și foarte gustoși, dovleceii umpluți cu bacon sunt delicioși la cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE