1. Taie dovleceii în butoiașe și scobește-i ușor doar într-o parte. Păstrează miezul.
2. Călește în foarte puțin unt ceapa și rumenește baconul. Adaugă apoi miezul de la dovlecei, roșia tocate mărunt.
3. Lasă câteva minute până scade amestecul și dă deoparte. Adaugă jumătate din brânză, sfărâmată sau dată pe răzătoare, și ceva verdeață, sare si piper dupa gust. Amestecă.
4. Umple butoiașele de dovlecei cu această compoziție, așază-i într-o tavă și dă-o la cuptorul încins pentru 20-30 de minute sau până se înmoaie ușor dovleceii. Servește-i imediat.
Poza principala
Galerie foto
2-3 dovlecei
1-2 roșii
200 g brânză
200 g bacon
1 ceapă mică
verdeață
unt
sare
piper
Ușor de pregătit și foarte gustoși, dovleceii umpluți cu bacon sunt delicioși la cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu