Mâncăruri

Dovlecei umpluti cu branza

1.    Spală dovleceii în coajă și taie-i în jumătate, pe lung. Scobește-i cu ajutorul unei lingurițe și dă-i apoi într-un clocot, cât să-i opărești. Lasă-i la scurs pe un grătar.
2.    Dă brânza telemea pe răzătoare, adaugă urda și smântâna și încorporează ouăle bătute. Sărează, dacă este cazul, presară piper proaspăt măcinat, mărar tocat după gust.
3.    Umple bărcuțele de dovlecei cu pasta de brânză și mărar, pune deasupra mozzarella (rasă sau felii) și câteva roșii cherry tăiate în jumătate.
4.    Dă la cuptorul încins pentru 20-30 de minute sau până capătă o crustă apetisantă. Servește dovleceii umpluți cu brânză calzi sau reci.

credit foto: © olhaafanasieva – Fotolia.com

Poza principala

dovlecei_umpluti_fotolia_54169453_subscription_xl.jpg_c_olhaafanasieva_-_fotolia.com_mici.jpg

2 dovlecei
300 g brânza telemea
3-4 linguriu cu urdă
1-2 linguri cu smântână
2 ouă
4-5 roșii cherry
mărar
sare
piper

Sunt usor de pregatit si îi poti savura la cina in familie.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE