Cum să faci un carnivor să mănânce și legume?
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 dovlecei, tăiați pe lungime
- 2 lingurițe ulei măsline
- 1 ceapă, fin tocată
- 1 cățel usturoi, tocat
- 100 g pesmet
- 100 g brânză chedar maturată
- 25 g pătrunjel tocat
- 170 g carne de porc din cârnați
- salată pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 ° C.
- Folosind o linguriță, scoateți miezul dovleceilor și tocați-l.
- Se încălzește uleiul într-o tigaie mare și gătiți ceapa timp de 6-8 minute până se înmoaie.
- Se adaugă usturoiul și se fierbe timp de 1 minut.
- Se adaugă dovlecelul tocat și se fierbe timp de încă 6 minute.
- Îndepărtați de pe sursa de foc și transferați compoziția într-un bol, împreună cu pesmetul, brânza, pătrunjel și carnea de cârnați.
- Se amestecă bine toate ingredientele.
- Se toarnă amestecul în interiorul dovleceilor și se așează pe o foaie de copt într-o tavă.
- Se dă la cuptor pentru 25-30 de minute, până când dovleceii sunt fragezi, iar umplutura este aurie.
- Se servesc alături de o salată.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu