1. Incinge o tigaie cu suprafata mai mare si sterge-o bine cu un servet inmuiat in ulei de floarea soarelui. Folosind un curatator de legume taie dovlecelul in felii subtiri pe lungime.
2. Cand tigaia s-a incins bine, asaza unele langa altele feliile de dovlecel si prajeste-le pe ambele fete. Scoate-le si asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.
3. Pentru servire, aranjeaza mozzarella pe un platou sau pe farfurii individuale. Presara frunze de busuioc, stropeste cu ulei de masline si pune feliile de dovlecel. Presara piper proaspat si orneaza cu felii de lamaie.
Poza principala
3 dovlecei
2 bulgari de mozzarella, taiati felii
1 lamaie, taiata
ulei de masline
ulei de floarea soarelui
sare de mare
piper negru
frunze de busuioc
Poti sa-ti impresionezi musafirii cu aceasta reteta crocanta si aromata.
Facebook Comments
Adaugă comentariu