Dovlecel gratinat

1.Se curata dovlecelul de coaja si se taie in doua, pe lungime.Se indeparteaza semintele si se se sareaza usor.Pulpa dovlecelului se toaca marunt.
2.Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata fin,cu orezul fiert pe jumatate,cu pulpa tocata a dovlecelului,apoi se condimenteaza cu sare si piper.
3.Cu acest amestec se umplu dovleceii ,se presara cu branza rasa si se acopera cu maioneza.Se decoreaza cu frunze de menta si patrunjel si se coc la cuptor la 180*C, 40 de minute.
1 dovlecel de 300g.,
300-400 grame de carne de vita,macinata,
1 ceapa,
50g.orez fiert,
200g. branza,
sare,
piper,
frunze de menta,
patrunjel verde ;
Este usor de preparat si satios.
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE