Home » Drob în aluat

Drob în aluat

1. Fierbe ficatul și carnea împreună cu rădăcinoasele. Trece apoi cărnurile prin mașina de tocat.

2. Adaugă ouăle bătute, ceapa tocată fin, sare și piper. Toarnă o ceșcuță din zeama în care au fiert și amestecă.

3. Separat, toacă mărunt rădăcinoasele și pune-le la călit cu rondele de ceapă verde și mazăre.

4. Lasă un minut, adaugă o ceașcă de zeamă de carne, o lingură cu făină desfăcută în apa rece și amestecă până obții o ciulama.

5. Întinde-o pe foaia de aluat subțiată cu sucitorul. Pune în mijloc carnea. Trece o parte a aluatului peste carne și unește-o cu cealaltă parte. Pune totul în tava unsă, dă cu ou bătut și lasă la cuptor cam 35 de minute.

 

Placinta cu carne de miel si morcovi

Poza principala

drob_in_aluat_mica.jpg

400 g aluat de foitaj

400 g organe de miel

300 g pulpă de miel

2 ouă

2 cepe

2 fire de ceapă verde

1 morcov

1 păstârnac

mazăre

 

Burger de miel

O rețetă încântătoare de drob cu aluat în loc de prapure.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE