1. Fierbe ficatul și carnea împreună cu rădăcinoasele. Trece apoi cărnurile prin mașina de tocat.
2. Adaugă ouăle bătute, ceapa tocată fin, sare și piper. Toarnă o ceșcuță din zeama în care au fiert și amestecă.
3. Separat, toacă mărunt rădăcinoasele și pune-le la călit cu rondele de ceapă verde și mazăre.
4. Lasă un minut, adaugă o ceașcă de zeamă de carne, o lingură cu făină desfăcută în apa rece și amestecă până obții o ciulama.
5. Întinde-o pe foaia de aluat subțiată cu sucitorul. Pune în mijloc carnea. Trece o parte a aluatului peste carne și unește-o cu cealaltă parte. Pune totul în tava unsă, dă cu ou bătut și lasă la cuptor cam 35 de minute.
400 g aluat de foitaj
400 g organe de miel
300 g pulpă de miel
2 ouă
2 cepe
2 fire de ceapă verde
1 morcov
1 păstârnac
mazăre
Adaugă comentariu