Mâncăruri Tradițional

Drob cu ciuperci

1. Curăţă ciupercile și ceapa, taie-le mărunt și pune-le la călit împreună cu ficăţeii, curăţaţi și ei de pieliţe.

2. Dă prin mașina de tocat carnea și călește-o puţin. Când se răcoresc ficăţeii, dă-i prin mașina de tocat împreună cu ceapa și ciupercile călite.

3. Pune totul într-un castron și amestecă bine cu ardeiul cubuleţe, verdeaţa tăiată mărunt, patru ouă bătute foarte bine, ceapa verde tocată. Condimentează cu sare și piper.

4. Unge forma de copt cu unt și tapeteaz-o cu făină, răstoarnă compoziţia și dă la cuptor până se rumenește puţin deasupra.

5. Bate oul rămas împreună cu boiaua (dulce sau picantă, după preferinţă) și o lingură cu pesmet și unge drobul deasupra. Dă din nou la cuptor, până se aurește și această crustă. Taie după ce s-a răcit.

 

Drob vegetarian

Poza principala

drob_cu_ciuperci_fotolia_19530387_subscription_xl.jpg_c_teressa_-_fotolia.com-mica.jpg

300 g ficăţei de pui

500 g carne de pui, porc sau vită

400 g ciuperci

5 ouă

2 legături de ceapă verde

2 cepe

1 ardei gras roşu

pătrunjel

mărar

boia dulce sau iute

1 lingură cu pesmet

sare

piper

ulei

 

Drob de miel mozaic

Rețeta de drob cu ciuperci este una delicioasă, spornică și simplu de preparat.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE