Home » Drob de curcan (sau pui)

Drob de curcan (sau pui)

1.Toacă ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei înfierbântat. Adaugă carnea tocată de curcan (sau pui), un praf de sare şi piper. 

2.Acoperă şi lasă la foc mic până se pătrunde carnea şi se evaporă zeama lăsată. Ia de pe foc şi lasă să se răcorească. Pune sare şi piper după gust, ouăle crude bătute separat cu smântâna, omogenizând amestecul.

3.Toarnă compoziţia de drob de curcan (sau pui) într-o formă tapetată cu hârtie sau unsă cu ulei şi înfige ouăle fierte curăţate de coajă. Dă la cuptor 40-50 de minute.

credit foto: Thinckstock

 

Sugestie

Pentru o compoziţie mai fină, dă carnea de două ori prin maşina de tocat. 

Poza principala

drob_de_curcan_mi.jpg

700 g carne de curcan (sau pui)

4 ouă fierte + 4 ouă

1 ceapă albă mare

100 ml smântână groasă

sare de mare

piper alb

ulei de floarea soarelui

Reţeta de drob de curcan (sau de pui) este ideală pentru persoanele care nu pot savura carnea de miel.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments