Home » Drob de maruntaie cu oua

Drob de maruntaie cu oua

  1. Fierbe inima şi ficatul în apă cu sare şi, separat, pieptul de pui. După ce s-au răcorit suficient, dă-le prin maşina de tocat.
  2. Adaugă peste carne pâinea înmuiată în apă sau lapte şi bine scursă, mărarul tocat fin, smântână, ouăle crude şi piper măcinat, iar la final ceapa călită în puţin ulei (dar fără s-o rumeneşti).
  3. Unge cu ulei o tavă de chec sau cozonac. Toarnă deasupra umplutura de drob şi aşază din loc în loc ouăle fierte, apăsându-le uşor.
  4. Pune forma de copt în cuptorul preîncălzit şi ţine 50-60 de minute sau drobul a căpătat o culoare apetisantă, rumenă.
  5. Lasă-l să se răcorească în formă şi abia apoi feliază-l. Serveşe-l alături de o garnitură de frunze de valeriană, roşii cherry şi un pahar cu vin.

credit foto: Thinckstosk

Poza principala

drob_de_maruntaie_cu_oua_mi.jpg

1 piept de pui

1 inimă de miel

1 ficat de miel

5 ouă mari + 4 ouă fierte

1 ceapă

1 legătură de mărar

1-2 linguri cu smântână

2 felii de pâine

sare, piper, ulei

frunze de valeriană

roşii cherry

Pentru cei mai sensibili la carnea de miel, încearcă această reţetă de drob.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE