- Fierbe inima şi ficatul în apă cu sare şi, separat, pieptul de pui. După ce s-au răcorit suficient, dă-le prin maşina de tocat.
- Adaugă peste carne pâinea înmuiată în apă sau lapte şi bine scursă, mărarul tocat fin, smântână, ouăle crude şi piper măcinat, iar la final ceapa călită în puţin ulei (dar fără s-o rumeneşti).
- Unge cu ulei o tavă de chec sau cozonac. Toarnă deasupra umplutura de drob şi aşază din loc în loc ouăle fierte, apăsându-le uşor.
- Pune forma de copt în cuptorul preîncălzit şi ţine 50-60 de minute sau drobul a căpătat o culoare apetisantă, rumenă.
- Lasă-l să se răcorească în formă şi abia apoi feliază-l. Serveşe-l alături de o garnitură de frunze de valeriană, roşii cherry şi un pahar cu vin.
credit foto: Thinckstosk
Poza principala
Galerie foto
1 piept de pui
1 inimă de miel
1 ficat de miel
5 ouă mari + 4 ouă fierte
1 ceapă
1 legătură de mărar
1-2 linguri cu smântână
2 felii de pâine
sare, piper, ulei
frunze de valeriană
roşii cherry
Pentru cei mai sensibili la carnea de miel, încearcă această reţetă de drob.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu