Mâncăruri Tradițional

Drob de miel mozaic

1.Fierbe ficatul, limba și carnea în apă rece cu sare. (Adună spuma și păstrează zeama pentru un borș de miel.) Când sunt gata, dă-le prin mașina de tocat. 

2.Lasă legumele să se dezgheţe în apă cu sare, apoi amestecă-le cu tocătura. Adaugă ouăle bătute spumă, sare și piper după gust, pătrunjelul verde tocat fin.

3.Unge o formă de chec cu grăsime și așază tocătura, apăsând ușor ca să nu rămână bule de aer. Desfă bulionul în 3-4 linguri din zeama în care a fi ert carnea și toarnă-l peste drob. 

4.Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 35-40 de minute.

 

Drob vegetarian

Poza principala

drob_de_miel_mozaic_fotolia_31078263_subscription_xl.jpg_c_teressa_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g organe de miel (ficat şi limbă)

300 g pulpă de miel

500 g amestec de legume congelate

2 ouă

1 lingură cu bulion

1 legătură de pătrunjel

ulei

sare

piper

 

Curcan umplut cu ficăţei de pui

Pentru gusturi variate, alege sa pregatesti celor dragi reteta de drob de miel mozaic.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE