Home » Mâncăruri » Drob de miel mozaic
Mâncăruri

Drob de miel mozaic

1.Fierbe ficatul, limba și carnea în apă rece cu sare. (Adună spuma și păstrează zeama pentru un borș de miel.) Când sunt gata, dă-le prin mașina de tocat. 

2.Lasă legumele să se dezgheţe în apă cu sare, apoi amestecă-le cu tocătura. Adaugă ouăle bătute spumă, sare și piper după gust, pătrunjelul verde tocat fin.

3.Unge o formă de chec cu grăsime și așază tocătura, apăsând ușor ca să nu rămână bule de aer. Desfă bulionul în 3-4 linguri din zeama în care a fi ert carnea și toarnă-l peste drob. 

4.Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 35-40 de minute.

 

Drob vegetarian

Poza principala

drob_de_miel_mozaic_fotolia_31078263_subscription_xl.jpg_c_teressa_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g organe de miel (ficat şi limbă)

300 g pulpă de miel

500 g amestec de legume congelate

2 ouă

1 lingură cu bulion

1 legătură de pătrunjel

ulei

sare

piper

 

Curcan umplut cu ficăţei de pui

Pentru gusturi variate, alege sa pregatesti celor dragi reteta de drob de miel mozaic.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.