1.Fierbe ficatul, limba și carnea în apă rece cu sare. (Adună spuma și păstrează zeama pentru un borș de miel.) Când sunt gata, dă-le prin mașina de tocat.
2.Lasă legumele să se dezgheţe în apă cu sare, apoi amestecă-le cu tocătura. Adaugă ouăle bătute spumă, sare și piper după gust, pătrunjelul verde tocat fin.
3.Unge o formă de chec cu grăsime și așază tocătura, apăsând ușor ca să nu rămână bule de aer. Desfă bulionul în 3-4 linguri din zeama în care a fi ert carnea și toarnă-l peste drob.
4.Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 35-40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
500 g organe de miel (ficat şi limbă)
300 g pulpă de miel
500 g amestec de legume congelate
2 ouă
1 lingură cu bulion
1 legătură de pătrunjel
ulei
sare
piper
Pentru gusturi variate, alege sa pregatesti celor dragi reteta de drob de miel mozaic.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu