1.Fierbe măruntaiele în apă cu sare şi dă-le apoi prin maşina de tocat.
2. Adaugă verdeţurile tocate fin, uleiul, sare, piper şi amestecul de condimente, iar la final ouăle bătute., Tapetează cu hârtie de copt o tavă de cozonac şi toarnă umplutura de drob de miel,pune din loc în loc ouăle fierte şi împinge-le uşurel în compoziţia de carne.
3. Dă la cuptor 40-50 de minute sau până drobul de miel capătă o culoare rumenă şi pofticiosă. Lasă să se răcorească şi abia apoi scoate-l din tavă.
credit foto: Thinckstock
Amestec de condimente pentru drob
Într-un mojar, pune câte o linguriţă cu salvie, rozmarin, mentă şi tarhon, toate plantele bine uscate şi, în funcţie de gust şi preferinţă, una de usturoi granulat. Pisează-le bine şi pune-le într-un recipient care se închide ermetic.
1 kg măruntaie de miel
3 ouă + 4 ouă fierte
100 ml ulei vegetal
3 legături de ceapă verde
2 legături de usturoi verde
1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar
1 lingură amestec de condimente pentru drob
sare, piper
Adaugă comentariu