Mâncăruri

Drob de miel (reteta ca la mama)

1.Fierbe măruntaiele în apă cu sare şi dă-le apoi prin maşina de tocat.

2. Adaugă verdeţurile tocate fin, uleiul, sare, piper şi amestecul de condimente, iar la final ouăle bătute., Tapetează cu hârtie de copt o tavă de cozonac şi toarnă umplutura de drob de miel,pune din loc în loc ouăle fierte şi împinge-le uşurel în compoziţia de carne. 

3. Dă la cuptor 40-50 de minute sau până drobul de miel capătă o culoare rumenă şi pofticiosă. Lasă să se răcorească şi abia apoi scoate-l din tavă.

credit foto: Thinckstock

 

Amestec de condimente pentru drob

Într-un mojar, pune câte o linguriţă cu salvie, rozmarin, mentă şi tarhon, toate plantele bine uscate şi, în funcţie de gust şi preferinţă, una de usturoi granulat. Pisează-le bine şi pune-le într-un recipient care se închide ermetic.

Poza principala

drob_de_miel_mi.jpg

1 kg măruntaie de miel 

3 ouă + 4 ouă fierte

100 ml ulei vegetal

3 legături de ceapă verde

2 legături de usturoi verde

1 legătură de pătrunjel 

1 legătură de mărar

1 lingură amestec de condimente pentru drob

sare, piper

Pare complicat, dar nu-i deloc aşa. Pregăteşte pentru masa de Paşte reţeta de drob de miel!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE