Mâncăruri Tradițional

Drob din ficat de pui

1. Se pun măruntaiele la fiert în apă cu puţină sare. Dacă este nevoie, se strânge spuma. În vase separate, se fierb pieptul de pui și două ouă (să fie tari). Când sunt gata, se dau prin mașina de tocat atât măruntaiele, cât și pieptul de pui. Se amestecă apoi cu două ouă crude, sare și piper după gust.

2. Compoziţia se toarnă într-o formă de cozonac, cu grijă să așezi la mijloc cele două ouă fierte și curăţate de coajă. Oul rămas se bate și se unge cu el drobul. Se bagă la cuptorul încins în prealabil și se lasă vreo 40-45 de minute. Se servește cu salată de roșii și castraveţi.

 

Drob de curcan

Poza principala

drob_din_ficat_de_pui_fotolia_48915251_subscription_xxl.jpg_c_anjelagr_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g ficat de pui

200 g pipote pui si inimi

1 piept de pui

5 ouă

sare

piper

 

Drob vegetarian

Simplu de pregatit, cu ingredient accesibile, rețeta de drob din ficat de pui merita incercata pentru masa de Paște.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE