1. Călești în ulei cu puţină apă ciupercile și ceapa tocată mărunt. Lași pe foc până se evaporă apa lăsată de ciuperci. Potrivești de sare și piper.
2. Ungi tăvile de chec cu ulei, apoi le tapetezi cu făină. Dai drumul la cuptor ca să se încălzească. Amesteci ciupercile cu făina și smântâna.
3. Adaugi uleiul, gălbenușurile și mărarul tocat foarte mărunt. Baţi albușurile spumă tare. Adaugi și albușurile, ușor.
4. Amesteci ușor, de jos în sus, cât să se omogenizeze. Pui compoziţia în tăvi și dai 40 de minute la cuptorul preîncălzit.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
2 cutii ciuperci
3 legături de ceapă verde
5 ouă
5 linguri cu făină
5 linguri cu smântână
1 legătură de mărar
3 linguri cu ulei
sare
piper
Patru pasi simpli pentru un drob vegetarian extrem de gustos.
Facebook Comments
Adaugă comentariu