Home » Eierlikor, lichior de oua

Eierlikor, lichior de oua

  1. Puneți gălbenușurile într-un castron, adăugați zahăr pudră și mixați aproximativ 2-3 minute până obțineți o consistență cremoasă. 
  2. Când obțineți aceasta consistență, începeți să adăugați zahărul pudră, lingură cu lingură.
  3. După ce ați finalizat de adăugat și zahărul, compozitția va fi una lipicioasă.
  4. Acum este momentul să adăugați laptele.
  5. Turnați compoziția într-o oală.
  6. Într-o altă oală mai mare adăugați apă, când aceasta atinge punctul de fierbere, așezați vasul cu ouă și amestecați frecvent. 
  7. Este foarte important să nu fiarbă, pentru ca există riscul să se transforme într-o omletă.
  8. Pentru a vă asigura că nu dați greș, ideal este să folosiți un termometru și să opriți flacără când temperatura atinge 71 de grade.
  9. În mod normal în 15 minute ar trebuie să fie gata. 
  10. Lăsați crema de bază să se răcorească, apoi încorporați romul. 
  11. Turnați lichiorul în sticle sterile, iar când se răcește depozitați-l în frigider.
  12. Poate fi păstrat până la 3 luni. 

  Credit Foto: Fotolia/ HandmadePictures

Poza principala

lichior_oua.jpg

  • 8 gălbenușuri
  • 2 lingurițe zahăr vanilat
  • 250 g zahăr pudră 
  • 250 ml rom brun
Eierlikor, o băutură nemțească pe bază de ouă, lapte și alcool.
Numar de portii
1, 2 litri
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE