- Puneți gălbenușurile într-un castron, adăugați zahăr pudră și mixați aproximativ 2-3 minute până obțineți o consistență cremoasă.
- Când obțineți aceasta consistență, începeți să adăugați zahărul pudră, lingură cu lingură.
- După ce ați finalizat de adăugat și zahărul, compozitția va fi una lipicioasă.
- Acum este momentul să adăugați laptele.
- Turnați compoziția într-o oală.
- Într-o altă oală mai mare adăugați apă, când aceasta atinge punctul de fierbere, așezați vasul cu ouă și amestecați frecvent.
- Este foarte important să nu fiarbă, pentru ca există riscul să se transforme într-o omletă.
- Pentru a vă asigura că nu dați greș, ideal este să folosiți un termometru și să opriți flacără când temperatura atinge 71 de grade.
- În mod normal în 15 minute ar trebuie să fie gata.
- Lăsați crema de bază să se răcorească, apoi încorporați romul.
- Turnați lichiorul în sticle sterile, iar când se răcește depozitați-l în frigider.
- Poate fi păstrat până la 3 luni.
Credit Foto: Fotolia/ HandmadePictures
Poza principala
- 8 gălbenușuri
- 2 lingurițe zahăr vanilat
- 250 g zahăr pudră
- 250 ml rom brun
Eierlikor, o băutură nemțească pe bază de ouă, lapte și alcool.
Numar de portii
1, 2 litri
Facebook Comments
Adaugă comentariu