Cină mexicană în familie cu enchiladas cu carne de curcan.
Dificultate: ușor
Timp de preparare : rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 linguriță ulei floarea soarelui
- 500 g carne curcan tocată
- 1 ceapă medie, fin tocată
- 1 ardei galben, fără semințe și feliat subțire
- 400 g roșii tocate
- 400 g fasole roșie în sos iute
- 1 lingură suc proaspăt de lămâie
- 2 linguri coriandru tocat
- 6-8 tortilla
- 50 g brânză Cheddar
- salată ( optțional )
Modalitate de preparare:
- Încălziți cuptorul la 220 grade.
- Încingeți uleiul într-o tigaie antiaderentă și prăjiți carnea de curcan și ceapa împreună cu ardeiul gras.
- Mențineți pe foc timp de 5 minute, amestecând constant.
- Adăugați roșiile și boabele de fasole.
- Lăsați focul la mic și fierbeți timp de 10 minute amestecând în mod regulat.
- Îndepărtați de pe sursa de foc și stropiți cu suc de lămâie și adăugați frunzele de coriandru.
- Plasați câte o tortilla într-o tigaie, adăugați umplutura preparata și rulați.
- Repetați operațiunea până la epuizarea ingredientelor.
- Plasați vasul în cuptor timp de 15 minute.
- Serviți enchiladas de curcan cu salată asortată la alegere și cu sos salsa.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu