Experti britanici: Painea alba nu este mai rea decat cea integrala

Sursa
RTV.NET
Painea alba nu este chiar atat de nociva pe cat o descriu unii nutritionisti, fiind o sursa importantă de vitamine si minerale.
painealba.jpg

Principalul in consumul painii albe este asocierea corecta cu alte alimente, sustine o echipa de experti de la British Nutrition Foundation.

In ultimele doua decenii, medicii au avertizat cu privire la pericolele consumului de paine alba, care ar provoca oboseala, dureri de stomac, balonari, dureri de cap si ar schimba in rau silueta. Expertii britanici destrama cu aceasta ocazie incă un mit: numarul in crestere de persoane alergice la grau este doar o „inventie” a nutritionistilor.

Conducatoarea echipei de cercetare, dr. Aine O’Connor, de la British Nutrition Foundation, susţine ca, în realitate, graul nu este un alergen puternic si doar putini oameni au sensibilitati de acest gen.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE