Fajitas de vită

1.Amestecă toate ingredientele pentru marinadă și toarn-o peste carne. Lasă la temperatura camerei o oră sau câteva ore în frigider. Frige apoi vita pe un grătar și stropește-o cu marinadă.

2.Taie ardeii grași și rumenește-i împreună cu ceapa într-o tigaie în care ai încins uleiul. 

3.Feliază bucata de vită și adaug-o peste ardei. Amestecă ușor și servește imediat cu sos salsa sau guacamole.

credit foto: © Joshua Resnick – Fotolia.com

 

Vita cu legume pe pat de orez

Poza principala

fajitas_de_vita_fotolia_67960015_subscription_xxl-c_joshua_resnick_-_fotolia.com_mica.jpg

450 g ceafă/antricot de vită

1 lingură cu ulei

1 ceapă mare tăiată julien

2-3 ardei grași colorați

sare

 

pentru marinadă:

2 linguri cu ulei de măsline

2 căței de usturoi

½ linguriță de chimen pisat

1 ardei iute

pătrunjel verde

 

Fajitas cu legume si carne de vita

O cină delicioasă. De savurat împreună cu cei dragi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE