Home » Falafel

Falafel

  1. Pune năutul la înmuiat pe timpul nopții.
  2. Într-un blender, adaugă năutul cătit si scurs de excesul de apă, usturoiul, pătrunjelul, coriandrul, chimenul și condimentează cu sare și piper.
  3. Procesează până obții o consistență omogenă.
  4. Lasă compoziția obținută pentru aproximativ 60 minute la rece.
  5. Adaugă făina și formeaza biluțe, apoi prăjeșste-le în ulei încis pentru 5 minute.
  6. Servește-le cu sos tzatziki.

  Credit Foto: Fotolia/anna_shepulova

Poza principala

falafel.jpg

  • 400 g năut
  • 1 ceapă
  • 2 căței usturoi
  • 2 lingurițe chimen
  • 1 legătură coriandru
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei floarea soarelui 
  • 1 linguriță făină
  • sare
  • piper
Amestecă nautul cu condimentele, omogenizează compoziția, formează chiftelele, prăjește-le și gata o gustare delicioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.