- Pune năutul la înmuiat pe timpul nopții.
- Într-un blender, adaugă năutul cătit si scurs de excesul de apă, usturoiul, pătrunjelul, coriandrul, chimenul și condimentează cu sare și piper.
- Procesează până obții o consistență omogenă.
- Lasă compoziția obținută pentru aproximativ 60 minute la rece.
- Adaugă făina și formeaza biluțe, apoi prăjeșste-le în ulei încis pentru 5 minute.
- Servește-le cu sos tzatziki.
Credit Foto: Fotolia/anna_shepulova
Poza principala
- 400 g năut
- 1 ceapă
- 2 căței usturoi
- 2 lingurițe chimen
- 1 legătură coriandru
- 1 legătură pătrunjel
- ulei floarea soarelui
- 1 linguriță făină
- sare
- piper
Amestecă nautul cu condimentele, omogenizează compoziția, formează chiftelele, prăjește-le și gata o gustare delicioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu