Home » Vegetarian & vegan » Farfalle cu broccoli, rosii si mozzarella
Vegetarian & vegan

Farfalle cu broccoli, rosii si mozzarella

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade. 
  2. Ungeți un vas termorezistent cu ulei de măsline.
  3. Într-o oală cu apă și sare, fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  4. Când sunt gata, scugeți-le bine de excesul de apă.
  5. Gătiți broccoli la abur doar până când acesta se înmoaie. 
  6. Amestecați broccoli cu pastele și cu 2 roșii tăiate în cuburi.
  7. Adăugați ceapa tocată, usturoiul, năutul scurs și 1 mână de busuioc tocat. 
  8. Adăugați jumătate din cantitatea de mozzarella, tăiată în cuburi.
  9. Bateți ouăle împreună cu brânza de vaci, jumătate din cantitate de parmezan și sucul de lâmăie.
  10. Turnați acest amestec peste paste.
  11. Se condimentează cu sare și piper. 
  12. Toarnă pastele în forma termorezistentă, adaugă cealaltă roșie și restul cantității de mozzarella. 
  13. Presărați cantitatea de parmezan rămasă și stropiți cu ulei de măsline.
  14. Introduceți vasul în cuptorul preîncălzit și coaceți pentru 35 de minute.
  15. Când este gata, presărați busuioc pe deasupra și serviți preparatul cald.

  Credit Foto: Fotolia/ teressa

Poza principala

paste_cu_rosii_mozzarella_broccoli.jpg

  • 350g paste tip farfalle
  • 450 g broccoli
  • 3 roșii coapte, tăiate în cuburi
  • 1 ceapă, tăiată în cuburi
  • 4 căței usturoi tocați
  • 420 g năut uscat
  • 2 mâini busuioc proaspăt
  • 200 g mozzarella
  • 3 ouă
  • 225 grame brânză vaci
  • sucul de la 1 lămâie
  • 75 g parmezan
  • 2 lingurițe sare
  • 1 linguriță piper
Casoletă vegetariană cu paste, roșii, broccoli, năut și mozzarella. O rețetă cu gust pentru întreaga familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.