Home » Mâncăruri » Fasole greceasca cu feta si rosii
Mâncăruri

Fasole greceasca cu feta si rosii

  1. Lăsați fasole la înmuiat pentru 1 oră. Ideal ar fi să o lăsați pe timpul nopții.
  2. Clătiți fasolea sub jet de apă rece și puneți-o la fiert cu o cantitate suficientă de apă pentru 45 de minute. Timpul de fierbere depinde de tipul de fasole, poate dura și 1 oră.
  3. Tocați ceapa și gătiți-o în ulei de măsline, când aceasta se înmoaie, adăugați usturoiul și continuați să gătiți pentru 1 minut.
  4. Adăugați fasolea fiartă, roșiile și aproximativ 100 ml apă fierbinte.
  5. Potriviți gustul cu sare și piper și lăsați să fiarbă pentru aproximativ 25 de minute.
  6. Lăsați să se răcească și serviți cu brânză feta și pătrunjel tocat. 

  Credit Foto: Fotolia/lilechka75

Poza principala

fasole_greceasca_cu_feta_si_rosii.jpg

  • 250 g fasole 
  • 1 ceapă
  • 1 cățel usturoi
  • 2-3 linguri ulei măsline
  • 2 roșii, tăiate cuburi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel tocat
  • 70 g brânză feta
Ideală pentru masa de prânz, o salată din fasole combinată cu roșii și brânză feta.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.