1. Incalziti cuptorul la 175 grade C.
2. Topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie mare la foc mediu. Se presara făina pana se omogenizeaza şi se fierbe timp de un minut. Se amestecă sarea, zahărul, ceapa şi smântâna. Adaugati fasolea verde.
3. Se pune amestecul într-un vas . Ornati cu branza rasa pe deasupra. Într-un castron mic, amestecati împreună firimiturile de biscuiti si restul de unt si presarati peste branza
4. Coaceţi pentru 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea de sus este aurie şi brânza este topita.
2. Topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie mare la foc mediu. Se presara făina pana se omogenizeaza şi se fierbe timp de un minut. Se amestecă sarea, zahărul, ceapa şi smântâna. Adaugati fasolea verde.
3. Se pune amestecul într-un vas . Ornati cu branza rasa pe deasupra. Într-un castron mic, amestecati împreună firimiturile de biscuiti si restul de unt si presarati peste branza
4. Coaceţi pentru 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea de sus este aurie şi brânza este topita.
2 linguri de unt
2 linguri faina
1 linguriţă de sare
1 linguriţă de zahăr
1 / 4 cana ceapa, cubulete
1 ceasca smantana
3 cutii (450 g) fasole verde proaspata, drenată
2 cesti de branza de capra
1 / 2 cana biscuiti cu unt, maruntiti
1 lingura unt, topit
2 linguri faina
1 linguriţă de sare
1 linguriţă de zahăr
1 / 4 cana ceapa, cubulete
1 ceasca smantana
3 cutii (450 g) fasole verde proaspata, drenată
2 cesti de branza de capra
1 / 2 cana biscuiti cu unt, maruntiti
1 lingura unt, topit
Redescopera gusturile copilariei!
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu