Mâncăruri

Fasole verde cu oua si cascaval

Text
Fasole verde cu oua si cascaval
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
fasole_verde_cu_cascaval_mg_8228_.jpg

Ingrediente

700 g fasole verde congelată (sau 1 borcan mare fasole verde conservată)
5 ouă
120 g cașcaval
4 linguri lapte
120 g unt
câte 1 lingură unt și pesmet pentru tavă
sare

Mod de preparare

Pui la fiert timp de 10 minute fasolea congelată, în apă fierbinte cu puțină sare. Scurgi fasolea fiartă și o lași să se răcească.
Într-un castron, bați ouăle, adaugi cașcavalul ras, laptele și sare după gust.
Într-un vas termorezistent uns cu unt și tapetat cu pesmet, așezi fasolea, torni deasupra compoziția de ouă și dai vasul la cuptor, la foc mijlociu, pentru 20 de minute.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE