Farfuria colorată și plină de vitamine este chiar aici.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 8
Ingrediente:
- 500 g fasole verde
- 2 linguri ulei măsline
- 2 căței de usturoi, feliați subțire
- 2-3 ciorchine cu roșii cherry
Modalitate de preparare:
- Fierbeți fasolea într-o oală cu apă clocotită timp de 6-8 minute sau până când se înmoaie.
- Se scurge de excesul de apă și se clătește sub jet de apă rece.
- Lăsați fasolea deoparte.
- Încingeți uleiul într-o tigaie, adăugați usturoiul și căliți ușor până se rumenește.
- Se adaugă fasolea, se amestceă bine și se lasă să se reîncălzească.
- Între timp gătiți roșiile pe un grătar până se rumenesc.
- Adăugați roșiile peste fasole, asezonați după gust, stropiți cu ulei de măsline și serviți.
Credit Foto:123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu