Vegetarian & vegan

Fasole verde frantuzeasca

Text
Fasole verde frantuzeasca
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
fasole_verde_frantuzeasca_img_6473.jpg

Ingrediente

1 kg fasole verde
2 linguri făină
50 g unt
80 ml ulei
100 g ceapă
200 ml lapte
2 ouă
sare, piper
pătrunjel verde

Mod de preparare

Cureți fasolea, o fierbi pe jumătate, o speli și o pui într-o cratiță la fiert împreună cu uleiul, ceapa tocată mărunt, verdeața tocată și făina desfăcută în lapte. Potrivești gustul de sare și piper, lași să dea în clocote mici timp de 15 minute, iar la sfârșit adaugi gălbenușurile bătute.

Servești fasolea stropită cu unt topit deasupra.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE