1.Incalziti uleiul intr-o tigaie. Adaugati cartofii si prajiti timp de 5 minute pe fiecare parte pana ce acestia se inmoaie. Luati-i de pe foc si lasati-i deoparte.
2.Puneti ceapa si usturoiul intr-o tigaie si caliti pana se inmoaie. Puneti cartofii inapoi in tigaie. Turnati ouale si prajiti la un foc potrivit. Presarati branza si continuati sa gatiti totul pana prinde o culoare aurie. Potriviti de sare si piper. Serviti alaturi de salata simpla.
ALTERNATIVA: adaugati un ardei gras rosu sau verde sau jumatate de cana de sparanghel, pentru o aroma suplimentara.
Poza principala
Galerie foto
8 oua, batute usor
125 g branza Cheddar rasa
3 cartofi feliati
1 ceapa taiata julien
2 catei de usturoi feliati
1 lingura cu ulei de floarea-soarelui
piper negru
Folositi o branza cu arome pentru aceasta frittata, poate o branza cu ierburi sau rosii uscate.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu