Aperitive, salate, sosuri

Feta marinată

1.Taie cubulețe brânza feta și pune-o într-un borcan cu filet.

2.Zdrobește sau taie mărunt cățeii de usturoi, amestecă-i împreună cu uleiul, ardeiul tocat, oregano și zeama de lămâie.

3.Toarnă amestecul peste brânza feta, închide ermetic și dă la rece măcar pentru 48 de ore.

credit foto: credit foto: © oldbunyip – Fotolia.com

Poza principala

feta_marinata_fotolia_53336411_subscription_xxl.jpg_c_oldbunyip_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g brânză feta

200 ml ulei de măsline

2 lingurițe cu oregano uscat

1 ardei iute uscat

1-2 linguri cu zeamă de lămâie

2 căței de usturoi

Un deliciu mediteraneean perfect pentru orice gustare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE