Home » Fettuccine funghi e salsicce

Fettuccine funghi e salsicce

Fettuccinele se fierb conform datelor de pe ambalaj!
Se scoate membrana de pe carnat iar carnea se trage la tigaie in ulei de masline,se adauga apa si se lasa sa fiarba vreo 15 min.
Buretii si ciupercile de padure se taie feliute si se trag in tigaie in ulei de masline,usturoi si peperoncino!Se combina toate trei procesele intrun gust si o savoare unice!!!
Pofta buna!!(recomandata pt.2-3 portii)
1 buc. usturoi
15 ml ulei de masline
100 gr bureti
5-10 gr peperoncino
5 gr sare de mare
250 gr fettuccine
150 gr carnati proaspeti
50 gr ciuperci de padure
Reteta provine dintr-o mica regiune periferica a Romei numita Pomezia,aici am stat o perioada de timp si cum imi place sa incerc mii de combinatii si gusturi,a rezultat reteta asta!! Pofta buna!!!
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.