- Puneți baconul într-o tigaie și prăjiți-l cu un strop de ulei de măsline.
- Mențineți pe foc până când se rumenește, apoi transferați-l pe o farfurie și îndepărtați tigaia de pe foc.
- Așezați ficatul pe o hârtie și asezonați-l cu sare și piper.
- Îmbrăcați-l într-un strat uniform de făină.
- Plasați tigaia în care ați prăjit baconul pe foc.
- Adăugați ficatul și încă puțin ulei de măsline.
- Prăjiți 3 minute, dupa care îl întoarceți, adăugați crenguțele de rozmarin și baconul prăjit.
- Îmbrăcați ficatul în bacon și serviți cu piure de cartof/morcovul sau alte legume la alegere.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 8 felii bacon afumat
- 300 g ficat vițel
- făină simplă
- 4 fire rozmarin
Poate cel mai apreciat preparat din zona antreurilor.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu