Home » Mâncăruri » Ficat cu bacon si rozmarin
Mâncăruri

Ficat cu bacon si rozmarin

  1. Puneți baconul într-o tigaie și prăjiți-l cu un strop de ulei de măsline.
  2. Mențineți pe foc până când se rumenește, apoi transferați-l pe o farfurie și îndepărtați tigaia de pe foc.
  3. Așezați ficatul pe o hârtie și asezonați-l cu sare și piper.
  4. Îmbrăcați-l într-un strat uniform de făină.
  5. Plasați tigaia în care ați prăjit baconul pe foc.
  6. Adăugați ficatul și încă puțin ulei de măsline.
  7. Prăjiți 3 minute, dupa care îl întoarceți, adăugați crenguțele de rozmarin și baconul prăjit.
  8. Îmbrăcați ficatul în bacon și serviți cu piure de cartof/morcovul sau alte legume la alegere.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

ficat_cu_bacon.jpg

  • 8 felii bacon afumat
  • 300 g ficat vițel
  • făină simplă
  • 4 fire rozmarin
Poate cel mai apreciat preparat din zona antreurilor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.