1. Curața ficațeii de pielițe, trece-i printr-un jet de apa rece și pune-i la scurs într-o sita.
2. Între timp, curața ardeii de semințe și cotor și taie-i în fâșii. Ceapa tai-o julien, iar marul taie-l în felii potrivite.
3. Încinge 2-3 linguri cu ulei și pune ceapa, iar dupa câteva minute, adauga ficațeii și amesteca. Când sunt aproape gata, toarna vinul și lasa pe foc sa se evapore alcoolul.
4. Adauga ardeii și marul, sareaza și pipereaza dupa gust și lasa câteva minute, cât sa se înmoaie legumele. Servește imediat.
SUGESTIE. Dupa ce s-a încins uleiul, calește 2-3 caței de usturoi feliați și scoate-i înainte de a adauga celelalte ingrediente, ca mâncarea sa nu capete gust amar.
400 g ficatei de pui
2 ardei grasi (roșu și galben)
1 mar ionatan
50 ml vin alb
1 ceapa
sare
piper
ulei
Adaugă comentariu