Amestecati jumatate din cantitatea de ulei cu ceapa, zeama si coaja de lamaie, ardeiul iute, coriandrul si sarea. Turnati amestecul peste ficatei. Lasai deoparte.
Amestecati toate ingredientele pentru sos. Incalziti restul de ulei si prajiti ficateii pana se rumenesc pe dinafara, dar raman rozalii la interior. Turnati sosul si fierbeti cam 7 minute sau pana cand ficateii sunt facuti.
Poza principala
Galerie foto
Pentru ficatei:
30 ml ulei
1 ceapa, tocata
coaja si zeama de la o lamaie
1 ardei iute, tocat
1 lingurita coriandu, tocat
sare
500 g ficatei de pui
Pentru sosul Tandoori:
250 ml iaurt simplu
2 catei de usturoi, tocati
30 ml zeama de lamaie
50 g pasta de tomate
125 ml apa fierbinte
6 g ghimbir macinat
30 g turmeric
15 g garam masala
zahar dupa gust
Ficatei picanti, Indian Style, un deliciu cu siguranta!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu