1.Curăţă ficatul de pieliţe, după care rumenește-l în puţin unt. La final, condimentează-l cu sare și piper.
2.Separat, topește o lingură cu unt și rumenește făina. Stinge cu vin, în care adaugă o foaie de dafin și puţin cimbru.
3.După ce a dat în câteva clocote, pune pasta de tomate dizolvată în puţină apă.
4.Toarnă sosul peste ficăţei și acoperă cu o foaie de hârtie unsă cu unt. Lasă la cuptor să fiarbă înăbușit câteva minute.
5.Servește ficăţeii în foi de clătită sau de plăcintă rumenite ușor.
Poza principala
Galerie foto
750 g ficăţei de pui
50 g unt
1 lingură cu făină
1 pahar cu vin
1 lingură cu pastă de tomate
sare
piper
1 foi de dafin
cimbru
O cină ușor de preparat, apetisantă și gustoasă.
Numar de portii
4
Calorii
205
Facebook Comments
Adaugă comentariu