Incalzesti cuptorul la 180°C.
Condimentezi fileurile de calcan cu sare si piper, le stropesti cu zeama de lamaie si le rulezi. Intr-o tava dreptunghiulara, emailata sau teflonata, suficient de inalta, torni untul lichid si asezi rulourile.
Tai feliile de bacon in jumatati si le asezi impreuna cu firimiturile de paine pe fileurile de peste. Pui si cubuletele de unt peste rulouri si asezi tava la cuptor pentru 20-25 de minute. Presara marar si serveste.
Revista FEMEIA
Poza principala
Galerie foto
6 bucati de file de calcan (sau platica) curatat de piele
sare
piper proaspat rasnit
zeama de la o jumatate de lamaie
100 g unt lichid
3 felii bacon
6 linguri cu firimituri de paine
cubulete de unt
In cazul în care cuptorul tau nu are marcaj pentru temperatura de coacere, ar trebui sa stii ca 180°C corespund treptei 4 de coacere si temperatura în interior este moderata.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu