Mâncăruri

File de cod in crusta de nuci pecan

  1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade și tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor. 
  2. Tăiați peștele în fâșii.
  3. Plasați nucile pecan și bucățile de pâine într-un procesor de alimente. Pulsați pentru a obține un amestec fin.
  4. Puneți făina într-un recipient separat.
  5. Bateți ouăle într-un alt bol.
  6. Treceți bucățile de pește prin făină, apoi prin ou iar la final prin amestecul de nuci și pâine.
  7. Așezați fiecare bucată în tava pregătită și stropiți-le cu ulei de măsline.
  8. Coaceți pentru un interval de 10-15 minute, până când peștele formează o crustă crocantă și aurie.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

fiel_de_cod_in_crusta_de_nuci_pecan.jpg

  • 450 g file de cod
  • 130 g nuci pecan
  • 100 g pâine ruptă în bucăți
  • 1/2 linguriță sare
  • 40 g făină
  • 2 ouă, bătute ușor
Pește crocant, variantă sănătoasă pe care o poți prepara chiar la tine acasă.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE