- Preîncălziți cuptorul la 250 de grade și tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
- Tăiați peștele în fâșii.
- Plasați nucile pecan și bucățile de pâine într-un procesor de alimente. Pulsați pentru a obține un amestec fin.
- Puneți făina într-un recipient separat.
- Bateți ouăle într-un alt bol.
- Treceți bucățile de pește prin făină, apoi prin ou iar la final prin amestecul de nuci și pâine.
- Așezați fiecare bucată în tava pregătită și stropiți-le cu ulei de măsline.
- Coaceți pentru un interval de 10-15 minute, până când peștele formează o crustă crocantă și aurie.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 450 g file de cod
- 130 g nuci pecan
- 100 g pâine ruptă în bucăți
- 1/2 linguriță sare
- 40 g făină
- 2 ouă, bătute ușor
Pește crocant, variantă sănătoasă pe care o poți prepara chiar la tine acasă.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu