Home » Mâncăruri » FIle de pește cu pesto și prosciutto
Mâncăruri

FIle de pește cu pesto și prosciutto

Oferă un plus de aromă peștelui alb folosind pesto și câteva felii de prosciutto crudo.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 fileuri pește alb
  • 4 felii prosciutto
  • 200 g smântână
  • 3 linguri pesto de busuioc
  • 25 g parmezan
  • 1 lingură nuci de pin
  • pâine prăjită pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Asezonați peștele cu sare și piper și înveliți-l în câte o felie de prosciutto.
  3. Așezați fileurile într-un vas de copt.
  4. Turnați smântâna deasupra bucăților de pește.
  5. Adăugați sosul pesto printre fileuri.
  6. Presărați puțin parmezan pe deasupra.
  7. Introduceți la cuptor pentru 15-20 de minute.
  8. La jumătatea timpului de preparare adăugați nucile de pin.
  9. Serviți cu felii de pâine prăjită.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.