Oferă un plus de aromă peștelui alb folosind pesto și câteva felii de prosciutto crudo.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 fileuri pește alb
- 4 felii prosciutto
- 200 g smântână
- 3 linguri pesto de busuioc
- 25 g parmezan
- 1 lingură nuci de pin
- pâine prăjită pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Încălziți cuptorul la 200 de grade.
- Asezonați peștele cu sare și piper și înveliți-l în câte o felie de prosciutto.
- Așezați fileurile într-un vas de copt.
- Turnați smântâna deasupra bucăților de pește.
- Adăugați sosul pesto printre fileuri.
- Presărați puțin parmezan pe deasupra.
- Introduceți la cuptor pentru 15-20 de minute.
- La jumătatea timpului de preparare adăugați nucile de pin.
- Serviți cu felii de pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu