1: Caleste ceapa in doua linguri cu ulei. Cand se inmoaie, adauga spanacul. Pune o ceasca de apa si lasa-l la foc foarte mic sa fiarba. Dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba, adauga cinci catei de usturoi pisat. Lasa pe foc sa fiarba.
2: Intre timp, spala pestele, da-l cu sare, piper si stropeste-l cu putin ulei de masline. Pune-l la fript intr-o tigaie, apoi scoate-l pe un platou. Decojeste rosiile, taie-le cubulete si amesteca-le cu restul de usturoi pisat, o lingura cu ulei de masline, sare si busuioc tocat.
3: Stinge focul la piureul de spanac, apoi pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste. Pune deasupra inca o bucata de peste, iar peste aceasta, rosiile usturoiate. Serveste cu garnitura simpla de orez fiert.
Revista FEMEIA DE AZI
8 fileuri de peste (cod sau salau)
500 g spanac congelat
10 catei de usturoi
3 rosii
1 ceapa
3 linguri cu ulei de masline
frunze de busuioc proaspat
Adaugă comentariu