1.Taie fileurile de pește în bucăţi potrivit de mari. Presară puţină sare și piper alb și stropește cu zeamă de lămâie.
2.Separat, bate într-un castron ouăle cu laptele. Adaugă un praf de sare și presară făina în ploaie. Bate energic până se desfac toate cocoloașele de făină.
3.Trece fiecare bucată de pește prin amestecul de ouă, după care rumenește-le în ulei încins.
4.Scoate-le pe o hârtie absorbantă, după care servește-le alături de cartofi noi prăjiţi și mazăre trasă în unt.
Poza principala
Galerie foto
500 g file de cod
4 ouă
5 linguri cu făină
1 lingură cu lapte
1 lămâie
ulei de măsline
sare
piper alb
Reteta de file de peste pane este potrivita meselor in familie, este usor de preparat si gustoasa.
Numar de portii
4
Calorii
185
Facebook Comments
Adaugă comentariu