Flan de legume

1.Înfierbântă o crăticioară cu apă și când stă să dea în clocot adaugă păstăile de fasole. Lasă-le câteva minute, cât să se pătrundă. 

2.Separat, fierbe orezul în apă cu sare. Bate ouăle cu uleiul, brânza de vaci și telemeaua rasă, apoi adaugă fasolea scursă și tăiată și dovlecelul tăiat cubulețe, brânza cheddar, câteva frunze de busuioc și usturoiul tocat.

3.La final, adaugă orezul fiert și scurs, sare și piper după gust.

4.Toarnă compoziția de flan de legume în forme tapetate cu hârtie de copt și dă la cuptor pentru jumătate de oră sau până capătă o culoare rumenă.

credit foto: © FPWing – Fotolia.com

 

Pui pe pat de legume

Poza principala

flan_de_legume_fotolia_56384992_subscription_xxl.jpg_c_fpwing_-_fotolia.com_mica.jpg

1 dovlecel

8 păstăi de fasole verde (sau sparanghel)

300 g brânză de vaci (ricotta)

300 g brânză telemea

4 ouă

4 linguri cu brânză cheddar

2 linguri cu orez

2 linguri cu ulei

2 căței de usturoi

busuioc proaspăt

sare

piper

 

Budincă de legume de vară

Delicioasă la gustare și ușoară, rețeta de flan de legume merită încercată măcar o dată.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE