1.Înfierbântă o crăticioară cu apă și când stă să dea în clocot adaugă păstăile de fasole. Lasă-le câteva minute, cât să se pătrundă.
2.Separat, fierbe orezul în apă cu sare. Bate ouăle cu uleiul, brânza de vaci și telemeaua rasă, apoi adaugă fasolea scursă și tăiată și dovlecelul tăiat cubulețe, brânza cheddar, câteva frunze de busuioc și usturoiul tocat.
3.La final, adaugă orezul fiert și scurs, sare și piper după gust.
4.Toarnă compoziția de flan de legume în forme tapetate cu hârtie de copt și dă la cuptor pentru jumătate de oră sau până capătă o culoare rumenă.
credit foto: © FPWing – Fotolia.com
1 dovlecel
8 păstăi de fasole verde (sau sparanghel)
300 g brânză de vaci (ricotta)
300 g brânză telemea
4 ouă
4 linguri cu brânză cheddar
2 linguri cu orez
2 linguri cu ulei
2 căței de usturoi
busuioc proaspăt
sare
piper
Adaugă comentariu