Home » Floricele de porumb cu parmezan

Floricele de porumb cu parmezan

  1. Se încălzește o oală mai mare cu capac.
  2. Adăugați uleiul de cocos și 4 boabe de porumb. Când acestea încep să pocnească, îndepărtați capacul, scoateți floricelele și adăugați restul cantității de porumb. 
  3. În acest fel vă asigurați că temperatura este ideală pentru a găti toată cantitatea.
  4. Acoperiți vasul și lăsați pe foc pentru 2-3  minute, agitând oala din când în când.
  5. Îndepărtați vasul de pe sura de foc și dați capacul la o parte.
  6. Amestecați floricele cu uleiul de măsline, pătrunjelul italian și parmezanul.
  7. Presărați sare și serviți.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

floricele_de_porumb_cu_parmezan.jpg

  • 50 ml ulei de cocos
  • 200 g porumb de floricele
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 mână pătrunjel italian, tocat fin
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 linguriță sare de mare
Seri de cinema la tine acasa, mai gustoase și mai sănătoase.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE