- Se încălzește o oală mai mare cu capac.
- Adăugați uleiul de cocos și 4 boabe de porumb. Când acestea încep să pocnească, îndepărtați capacul, scoateți floricelele și adăugați restul cantității de porumb.
- În acest fel vă asigurați că temperatura este ideală pentru a găti toată cantitatea.
- Acoperiți vasul și lăsați pe foc pentru 2-3 minute, agitând oala din când în când.
- Îndepărtați vasul de pe sura de foc și dați capacul la o parte.
- Amestecați floricele cu uleiul de măsline, pătrunjelul italian și parmezanul.
- Presărați sare și serviți.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 50 ml ulei de cocos
- 200 g porumb de floricele
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 mână pătrunjel italian, tocat fin
- 2 linguri parmezan ras
- 1/2 linguriță sare de mare
Seri de cinema la tine acasa, mai gustoase și mai sănătoase.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu