Home » Focaccia cu roșii cherry și oregano

Focaccia cu roșii cherry și oregano

1.Freacă drojdia cu zahărul și toarnă treptat apa. Lasă maiaua să crească 15 minute.

2.Cerne făina într-un vas, formează o gaură în mijlocul ei și toarnă drojdia dospită. Amestecă pornind din mijloc spre exterior, până încorporezi toată făina.

3.Când aluatul de paine a căpătat consistență, presară oregano, sare și două linguri cu ulei de măsline și frământă-l câteva minute. Lasă aluatul să crească o oră.

4.Întinde-l cu mâinile (sau sucitorul) și pune aluatul în forma unsă cu puțin ulei de măsline. Înțeapă aluatul cu furculița din loc în loc, picură deasupra ulei de măsline, presară sare de mare și înfige din loc în loc roșiile cherry. 

5.Mai toarnă deasupra ulei de măsline și dă tava la cuptor. Coaceți 30-40 de minute sau până focaccia cu roșii cherry și oregano a căpătat o culoare aurie.

 

Focaccia cu branza

Poza principala

fotolia_52715265_subscription_xl.jpgc_laperla_777_-_fotolia.com_mica.jpg

450 g făină albă

240 ml apă călduță

10 g drojdie uscată

4-5 linguri cu ulei de măsline

1 linguriță rasă cu sare

½ linguriță rasă cu zahăr

1 linguriță rasă cu oregano uscat

Roșii cherry

Sare de mare

 

Salata de ton

Focaccia este pâinea specifică italienilor, aromată, cu coajă crocantă și miez pufos.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE