1.Pune peștele la fiert în apă cu sare, morcovul feliat, ceapa și foile de dafin. Lasă-l 10-15 de minute sau până carnea s-a fiert suficient.
2.Sotează în unt încins amestecul de legume congelate împreună cu zuchini feliat și porumbul scurs. Când sunt gata, adaugă și caperele, potrivește de sare și piper.
3.Așază aluatul dezghețat într-o tavă potrivită ca dimensiune sau chiar într-un vas de ceramică. Înțeapă-l cu furculița din loc în loc și dă la cuptorul încins pentru 10 minute.
4.Scoate tava, pune deasupra legumele, bucăți de pește și roșiile cherry tăiate. Dă la cuptor pentru alte 20 de minute sau până aluatul capătă o culoare apetisantă și pofticioasă.
400 g aluat foietaj
300 g file de pește
400 g amestec de legume congelate
½ zuchini (dovlecel)
1 cutie mică cu porumb
1 morcov
1 ceapă mică
O mână de capere
4-5 roșii cherry
1-2 foi de dafin
Sare
Piper
Adaugă comentariu