Foitaj cu oua si bacon

1.    Taie aluatul în 9 pătrate. Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt și crestează-le câte un chenar cu latura de 1 cm.
2.    Pune tava în cuptorul încins pentru cinci minute, cât să crească ușor foitajul. Sparge câte două ouă de prepeliță deasupra fiecarui pătrat, așază câte o felie de bacon și una de roșie și dă din nou la cuptor până se încheagă albușul.
3.    Presară sare și piper, frunze de busuioc și servește-le imediat.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

foitaj_495276261_mica.jpg

400 g aluat foitaj
18 ouă de prepeliță
2 roșii
100 g bacon
frunze de busuioc
sare
piper

Delicioase pentru micul-dejun în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE