1. Dezgheața aluatul în frigider. Întinde-l puțin cu sucitorul și, cu ajutorul unui cuțit ascuțit, cresteaza o margine de 2-3 cm pe fiecare latura.
2. Așaza aluatul într-o tava tapetata cu hârtie de copt și pune în mijloc câteva boabe de fasole sau de orez.
3. Da la cuptor zece minute. Între timp, da mozzarella pe razatoare și taie șunca și ceapa în cubulețe.
Briose aperitiv cu oua de prepelita
4. Scoate aluatul îndeparteaza boabele și pune brânza și șunca, un praf de sare și de piper.
5. Da repede la cuptor 20 de minute. Scoate tava, sparge deasupra ouale de prepelita și presara ceapa tocata.
6. Da la cuptor foietajul cu oua de prepelita 10-15 minute, pâna ce se încheaga albușul. Servește imediat.
400 g aluat foitaj
5-6 oua de prepelița
200 g sunca/bacon
2-3 fire de ceapa verde
200 g mozzarella
sare
piper
Adaugă comentariu