Desertul suprem servit alături de un platou cu fructe proaspete.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții:4-6
Ingrediente:
- 100 g ciocolată neagră ( 70 % cacao )
- 1 linguriță extract de vanilie
- 100 ml lapte
- 4-6 mâini fructe ( mango, căpșune, ananas )
Modalitate de preparare:
- Zdrobiți tableta de ciocolată, în ambalaj, apoi desfaceți-o și puneți-o într-un bol mic pentru microunde împreună cu extractul de vanilie.
- Plasați vasul în cuptorul cu microunde la putere maximă pentru 1 1/2 minute, lăsați-o să stea câteva secunde, amestecați, apoi puneți-o din nou în cuptor pentru încă 1 minut.
- Între timp tocați frcutele în bucățele și felii cât o înghițitură și așezați-le pe un platou.
- Scoateți bolul din cuptor și amestecați până când se topește toată ciocolata.
- Așezați bolul pe platou și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu