1.Spală pieptul de pui, șterge-l bine cu un șervet, după care condimentează-l cu sare.
2.Acoperă-l cu un șervet și lasă-l câteva minute astfel încât aroma condimentului să pătrundă în carnea de pui.
3.Între timp, taie roșiile în felii potrivit de groase, astfel încât să nu se rupă când se frig.
4.Taie și ardeii grași în bucăţi mai măricele, iar ceapa tai-o în sferturi. Înfige pe fiecare băţ de frigăruie alternativ câte o bucată de carne, apoi ardei, ceapă.
5.Finalizează cu o felie de roșie. Rumenește frigăruile pe grătarul nu foarte încins. Ai grijă să le întorci pe fiecare parte, până ce carnea este bine pătrunsă.
Poza principala
Galerie foto
500 g piept de pui
2 roşii
2 ardei graşi
2 cepe
Adu vara in casa pregatind in weekend aceste delicioase frigarui!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu